Kijken in “De Voor”

dinsdag 11 juli 20060 Reacties

{mosimage}Vanavond gaat de gemeenteraad kijk in “De Voor” in Biddinghuizen. Grof weg is het gebied zo gaan heten in de ‘politieke volksmond’. Officieel gaat het om de wijk Biddinghuizen Centrum, grofweg de straten De Voor, Boshof, Cultuursingel en Dreef.
De OFW gaat hier na de zomer fors renoveren, bouwen, slopen verkopen en wat al niet. Kortom; het wordt een ingrijpende tijd die nog tot 2010 gaat duren. Voor de gemeenteraad een reden om zich goed te laten bijpraten door de OFW en de gemeente zodat er weloverwogen besluiten kunnen worden genomen. Daarvoor was er enkele weken een informatiebijeenkomst voor de (burger)raadsleden en daar is het initiatief genomen om ter plekke te gaan kijken. Want een kaart van het gebied zegt wel veel, maar als je er echt zelf staat zegt het onnoemlijk veel meer. Vanavond om 19 uur wordt er verzameld in het Koetshuis.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.