Kathalijne houdt er mee op

woensdag 25 juni 20080 Reacties

Kappen met Groen Karthalijne en Wijnand??Vanmorgen stond het in de Volkskrant en vannacht al op haar weblog: Kathalijne Buitenweg houdt er mee op na de verkiezingen voor het Europees Parlement in juni 2009. Als donderslag bij heldere hemel kwam dit nieuws.

Volgens mij is het voor GroenLinks een enorm verlies omdat Kathalijne in mijn ogen een mogelijke opvolger van Femke zou zijn. Een heel geschikte opvolger denk ik.

Afgelopen najaar maakte ik de foto hiernaast tijdens een actie bij de aandeelhoudersvergadering van Nuon tegen het plan om extra kolencentrales neer te zetten. Kathalijne in gesprek met Wijnand Duyvendak vormde een heel andere leuse: kappen met groen. Toen ik haar de foto toemailde reageerde ze dat het leuk zou zijn voor haar afscheid. Maar dat zou nog wel even duren. Helaas is even dus nu gekomen.

Dank Kathalijne voor je inzet, maar je overweging dat je een wat meer geregeld leven wilt hebben kan ik me erg goed voorstellen. En over de opvolging van Femke hoeven we pas in 1011 een besluit te nemen. Dus wie weet wat er in de tusentijd nog veranderen kan 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.