Karaktermoord en modder smijten…

donderdag 31 mei 20070 Reacties

Oud-Senator Leo PlatvoetHet was sinds dinsdag al een verheffende week binnen GroenLinks (maar niet heus) maar na leugenachtig ongeldig stemmen en met foute argumenten een middelvinger maken na het congres in Zuid-Holland waarop zelfs Femke een reactie heeft gegeven gaat (bijna) oud-Senator Leo Platvoet op zijn website nog een potje met modder slijten. We zaten er zeker op te wachten dat de heer Platvoet nog even zijn frustratie over het feit dat hij niet op de lijst van de Eerste Kamer is terecht gekomen gaat lopen etaleren.

“Een krukkig en zeer vooringenomen opererende kandidatencommissie die met een omstreden advies kwam, waar op het congres nauwelijks voldoende tijd was om daar op een goede manier over te discussiëren. Ik werd door dat congres geslachtofferd omdat ik woordvoerder was van een kritische stroming GroenLinksers die niets zien in het gekoketteer van Halsema cs met het liberalisme en mijn hoofd werd op een dienblad aangereikt door een ‘advies’ van de kandidatencommissie waar de honden geen brood van lusten. Eén van de aanstichters van dit advies was Herman Meijer die aan de commissie meedeelde niet met mij in één fractie te willen zitten. Het was zijn wraakneming voor mijn genuanceerde opstelling in de kwestie Pormes, die hem zijn functie als partijvoorzitter kostte”.

Ach, ach, ach wat zielig allemaal voor hem. Maar ja, ik ben dan ook lid van de applausmachine die blind achter de partijtop aanloopt. Dus ik zal het wel weer helemaal mis hebben. Ik vind het allemaal geen toonbeeld van hoe we binnen GroenLinks in mijn ogen met elkaar om zouden moeten gaan. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.