Kabinetscrisis over ontslagrecht?

dinsdag 20 november 20072 reacties

OntslagRTL Nieuws heeft ‘bronnen’ die melden dat er crisis in het kabinet dreigd als aan het einde van de week er geen oplossing is voor het ontslagrecht.
Dat zou ik nou eens heel erg stek vinden van de PvdA als ze het op crisis zouden laten aankomen om de plannen van Donner van tafel te krijgen.

Zelfs 80% van de achterban van de PvdA zou het een crisis waard zijn meldt EénVandaag vanavond. Maar tegelijk meldt het voorgaande NOS Journaal van zes uur dat er een oplossing zou zijn gevonden door een commissie in het leven te roepen.

Hoe het ook zij… er is ‘gedoe’ in Den Haag en dat kan zo maar tot een val leiden. Maar als ik eerlijk ben heb ik niet erg veel trek in weer verkiezingen in de winter…

2 Reacties

  1. Huibert

    het zal dan wel moeilijk zijn om vrijwilligers te vinden (om maar een praktisch probleem te noemen).

  2. Frank

    Ach….

    Wat doe je als je er niet uitkomt: dan stel een ijskastcommissie in. Over het ontslagrecht horen we de komende zes maanden niets meer.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.