Jaartje ouder

zondag 15 juni 20082 reacties

31Het is alweer 15 juni en dat wil zeggen dat ik nu een échte dertigplusser ben geworden met mijn 31 jaar. Gisteren was ik jarig en dat heb ik met een leuke club mensen gevierd zowel thuis als in De Rede van Dronten. het was vanmorgen ruim licht toen ik om 5 uur de gordijnen van mijn slaapkamer dicht trok en ging slapen.

Vandaag ben ik weer naar Zeeland waar ik net als afgelopen week mijn  ouders bijsta met hun verhuizing van het huis uit de boomgaard in Oostkapelle naar hun schattige ‘nieuwe’ huisje in Veere stad!

Afgelopen donderdag en vrijdag weer milieurecht studeren aan de UvA en vrijdag een excusrsie naar de Raad van State in Den Haag. Ondertussen ‘hobbelt’ het raadswerk gewoon door. De fractie van dinsdag avond gaat (natuurlijk) niet door, maar wanneer we dan moeten vergaderen is nog even de vraag. Donderdag gemeenteraad en woensdag krijgen we ‘les’ als raadsleden in omgaan met de media.  Dus ik kijk uit naar het zomerreces en zal af en toe nog een blogje toevoegen.

2 Reacties

  1. Femke

    Van harte,

    Femke

  2. Roelf

    Ha Paul, Van harte man. Ennuh donderdag na de raad een pilsje !!!!!!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.