Internetcampagne

dinsdag 17 oktober 20060 Reacties

Het is verkiezingstijd, nog afgezien van het feit dat er weer grote posters voor mijn raam hangen en je her en der een GroenLinks poster op verder nog erg lege verkiezingsborden ziet hangen is er niet vaal van te merken. Behalve op internet. Daar zie je onder andere bij Hyves een speciale hyverkiezingen-hyve en ook op de GroenLinks-weblogs-verzamelwebsite Planeet GroenLinks merkt je de campagnekoorts komen. Femkes FemFem waarmee de weg gewezen wordt naar de Linkse Lente is ook een leuke internet trekker en natuurlijk ons filmpje via YuoTube.
Het nieuwste campagnemiddel dat gaat worden ingezet is een bus met Femke, “Femke on tour” dus met aanboord actieve GroenLinks webloggers. Kandidaat kamerlid René Kerkwijk en Planeet GroenLinks oprichter Michel Klijmij zijn, zoals Michel het noemt al “embedded“.
Leuk idee om de webloggers ook tijdens de campagne actief in te zetten, want volgens mij hebben we wel een actieve groep GroenLinksers op internet, jammer om die niet te gebruiken natuurlijk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.