PvdA begroting 2014 Dijsselbloem

Laat ik beginnen met toegeven dat het ook niet altijd een feestje is om GroenLinkser te zijn. Zeker vorig jaar viel dat niet altijd mee. Maar wat ben ik intens dankbaar dat ik geen PvdA-er ben. Na de presentatie van de Miljoenennota vandaag bestaat de Partij van de Arbeid het om bovenstaande foto op haar facebook-pagina te plaatsen.

De PvdA die samen met de VVD een begroting oplevert die niet voorkomt dat er volgend jaar 200 mensen per dag(!) hun baan kwijt raken, die er niet voor zorgt een neerwaartse trend van oplopende werkeloosheid tot staan te brengen wentelt zich in tevredenheid met dit rechtse kabinetsbeleid. En dan zal ik nog maar niet beginnen over de JSF…

En serieus… als het satire was geweest had ik het briljant gevonden. Dan wel ja…

Update: de PvdA schaamt zichzelf kennelijk ook de ogen uit het hoofd. Bovenstaande foto is van facebook verdwenen en vervangen door iets met Diederik.