Imago

woensdag 6 februari 20080 Reacties

Brand bij de Animal Science Groep in Lelystad (foto: De Stentor/Studio Kastermans)Vannacht is er een laberatorium van de Animal Science Groep in Lelystad afgebrand. Er werd daar onderzoek gedaan naar nieuwe geneesmiddelen zonder dat er gebruik wordt gemaakt van dierproeven of genetische manipulatie.

Tsja, brand kan een keer gebeuren zou je denken. Maar het is natuurlijk boeiend als je door een journaliste wordt gebeld met de vraag of je iets weet van dierenactivisme. Leuk dat er aan mij wordt gedacht in dat verband… Imago heet dat toch?

Het zal wel met de gedachte zijn dat ‘die jongens van GroenLinks’ wel zo hun contactjes hebben. Nu valt dat (in mijn geval) wel mee hoor. Mijn ‘contactjes’ weten in iedergeval van niets. Maar ja, die zijn zo bijzonder dus ook niet.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.