Ik ben het niet!

woensdag 8 oktober 20080 Reacties

GreenpeaceNu de beurskoersen nog verder onderuit gaan (een uur na opening van de handel zo’n 8% en RTL Z spreekt over paniek op de beurs) heeft Planeet GroenLinks een eigen beurs geopend. Wie wordt de nieuwe lijsttrekker voor de Tweede-Kamer en wie wordt het voor het Europees Parlement.

Met name bij de kandidaten voor het EP staat een intressante kandidaat: Greenpeace directeur Liesbeth van Tongeren.

Vrij Nederland meldt dat ‘men’ in de GroenLinkse wandelgangen spreekt over een mogelijke lijsttrekkerskandidaat uit de kringen van Greenpeace. Wellicht Greenpeace-directeur Liesbeth van Tongeren? Zij is daar in functie sinds 2003 en wellicht toe aan iets anders?

Nu ben ik ook ‘uit de kringen van Greenpeace’. Niet meer zo heel recent, maar alles bij elkaar zal ik er toch bijna 15 jaar rond hebben gelopen. Dus nu dit ‘koersgevoelige informatie’ geworden is: nee; ik ben géén kandidaat! 😉

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This