Horen, zien & zwijgen

donderdag 29 november 20072 reacties

StilteGisteren schreef ik er ook al over; de ‘angst’ voor mijn website en de dingen die ik hier schrijf. De raadsvergadering van vanavond was vrj snel om en omdat de nieuwe wethouder Filip van As informeel kennis kwam maken was het een goede reden meteen na de vergadering met elkaar een biertje te drinken.

Het was vanavond een bijzondere nazit. We hebben heel erg veel gelachen en er zijn heel veel opmerkingen gemaakt die écht niet voor herhaling vatbaar zijn. Verschillende keren ben ik door verschillende mensen verschrikt aangekeken met het verzoek dit niet op deze website te zetten.

Nu ben ik algemeen tegen geheimhouding als dit niet nodig is. Maar laat ik het op z’n Vlaams uitdrukken: “van wat ik tussen pot en ketel pint hoor ben ik niet op de hoogte”.  Om maar te zeggen dat alles wat ik hoor buiten ‘het politieke spel’ zal ik voor mij houden en niet op deze website zetten. Domweg omdat ik vanavond erg veel lol heb gehad en hard om verschillende mensen en situaties heb gelachen. Dat wil ik graag blijven doen! 😉

2 Reacties

 1. Joost Proesmans

  Paul,

  Het is ’tussen pot en pint’…

  Groetjes

  Joost

 2. Paul Vermast

  Joost,

  Je hebt helemaal gelijk!

  Wat leuk dat je eem reactie stuurt!

  Groeten,
  Paul

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This