Hopen op wind mee

donderdag 18 januari 20070 Reacties

Op dit moment kan het niemand in Nederland ontgaan dat het verschikkelijk stormt. Ik zit op mijn werk en voel het gebouw soms bewegen en hoor het aanhoudend kraken. Maar ja, je zal gebouw zijn midden in de vlakte van de Flevopolder.. Ik kan me voorstellen dat het heftig is. Enige zorgen over hoe ik straks thuis moet komen maak ik me wel. Fietsen lijkt onverantwoord en nu is het lopend wel te doen zolang het maar droog blijft! Misschien net als het meisje op de foto de fiets maar in de hand meenemen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.