‘Hofstadgroep’ bezorgt VARA bloemen

vrijdag 19 mei 20060 Reacties

{mosimage}"Bij de VARA zijn gisteren namens de Hofstadgroep bloemen,koekjes en chocola bezorgd. Op het kaartje bij de bloemen stond ‘Groetjes, de Hofstadgroep’. Eén van de aanbieders was Jermaine W., meldt de  Volkskrant op de website. W. werd dit jaar vrijgesproken van het beramen  van een moordaanslag op Ayaan Hirsi Ali. De cadeaus werden volgens de aanbieders geschonken uit dankbaarheid voor de uitzending van Zembla over Hirsi Ali. Vermoedelijk werden de cadeaus bezorgd door vier  jongemannen die in een auto het Mediapark in Hilversum opgereden  waren. Volgens de politie hebben de vier niets strafbaars gedaan" meldt NOS teletekst. Als het waar is kan ik niet anders zeggen als dat "onze terroristen" gevoel voor humor hebben!


Laat ik benadrukken dat ik natuurlijk tegen iedere vorm van terrorisme ben en de "Hofstadgroep" gepaald geen warm hart toe draag. Sterker, ik vind ook dat Hirsi Ali het land niet uit moet en dat de manier hoe met haar is omgegaan schandelijk is, zoals het ook schandlijk is hoe met heel veel vluchtelingen wordt om gegaan in dit land. Maar als deze "Hofstadgroep-leden" écht zijn en dit écht hebben gedaan vind ik wel dat ze getuigen van gevoel voor humor en dat zie je niet vaak bij terroristen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.