Het voelt alsof we er al heel lang zijn

zondag 13 december 20090 Reacties

Hoewel we vanmorgen pas aankwamen op het station van Kopenhagen voelt het al alsof het heel lang geleden was dat ik de Kopenhagen-Express uitstapte. Vandaag de eerste verkenningen gedaan in Kopenhagen en hoewel ik er 20 jaar geleden al wel eens ben geweest kan ik me niets van de stad herinneren. Kopenhagen valt me mee. Het is (wat ik er nu van gezien heb) een mooie en statige stad.

Vanmiddag gegeten met de GroenLinksers en Dwars om de strategie te bepalen voor de komende week. Zal nog hard werken worden. Aansluitend na het eten ingecheckt op de boot en nu even uitpuffen na een heerlijke douche. Maar zometeen toch weer snel de stad in voor het side event van de Global Greens om met alle Groenen in Kopenhagen te laten zien dat we tot een ‘politieke groene familie’ horen. Of je nu uit Nederland komt of uit Afrika, Canada of Denemarken; wij zijn The Greens en dat willen we weten voor een goed klimaat akkoord

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.