Het reces is weer (bijna) voorbij

zaterdag 25 augustus 20072 reacties

Discussie in de tent“Het is weer voorbij die mooie zomer”… nou ja; mooie zomer? Hoe dan ook, toen ik gisteren weer een grote envelop van de gemeente op mijn mat vond met de agenda voor de raadsvergadering van aankomende donderdag wist ik het zeker.. Het is weer gedaan met avonden lang bank hangen of op een terrasje zitten.

Het begint al goed, want zoals ik het nu zie is woensdag mijn enige vrije avond deze week. De eerste klap is een daalder waard zullen we maar zeggen. Maandag reünievergadering van Warmonderhof, dinsdag fractievergadering, donderdag gemeenteraadsvergadering en vrijdag op bezoek bij een vriend in Breda. Tussendoor ook nog vijf volle dagen werken.

Niet te lang over nadenken, want je gaat alweer verlangen naar het weekend van volgende week terwijl het nu nog volop weekend is!

De maand september klopt aan de deur en dat is een maand waarin zóveel leuke dingen te doen zijn dat ik maar moeilijk keuzes kan maken. Zondag 2 september is de open dag van Warmonderhof. Zaterdag 8 september is het (door o.a. mij georganiseerde) “Zonning Klimaat Festival” op het stadhuisplein in Lelystad. Maar zelf zal ik die dag in Utrecht zijn voor een vergadering van de Partijraad.
Het weekend van 15 en 16 september staat bij GroenLinks bekend als het weekend van “discussie in de tent“. Maar tot mijn grote verdriet zal ik er (grotendeels) niet bij zijn. Want zaterdag 15 september is de reünie van wege het 60 jarig bestaan van de Warmonderhof. Mocht ik op zondag geen enorme kater hebben of bekaf zijn overweeg ik toch nog even naar de GroenLinks tent te komen.

Kortom.. ik geniet nog even van twee dagen weekend en rust voordat we maandag met een vliegende start weer beginnen. 🙂

2 Reacties

 1. linda

  Bekaf of niet, het lijkt me voor zich spreken dat je zondag langs komt op het festival. Zoniet, dan komen we elkaar in ieder geval wel tegen bij de partijraad. Ik ben erg benieuwd wat de geachte vertegenwoordiger uit Dronten van onze evaluatie vond :).

 2. Paul Vermast

  Hey Linda,

  Het is mijn vaste voornemen om er zondag na de lunch bij te zijn! Dus ik hoop tot dan!

  Groeten,
  Paul.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.