Het nieuws is dat er geen nieuws is

dinsdag 2 september 20080 Reacties

Brekend nieuwsGisteren heeft de gemeente gemeld dat het college van burgemeester en wethouders pas volgende week een besluit neemt over de mogelijke tijdelijke  vervanging van de zieke wethouder Engelvaart.

Vreemd dat dit nu nieuws is. Want al op 22 augustus melde ik dat nieuws op dit weblog en in die tussentijd is het oorverdovend stil vanuit de coalitie en het gemeentehuis. Zeker in de wetenschap dat er vorige week binnen de coalitie mailwisselingen waren waarin het college aangaf in dit bericht geen nieuws te zien is het verwonderlijk dat het nu toch zo naar buiten wordt gebracht.

Hoe het ook zij; men heeft kennelijk gedacht “we hebben nieuws: er is geen nieuws”. En dat er geen nieuws is mag je dan eigenlijk wel weer als nieuws opvatten in Dronten. Maar ja; zo zit de politiek van Dronten in elkaar (en ik neem aan dat u al na de vorige zin afgehaakt bent ;))

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This