Het klimaat is hot; cool it down!

donderdag 15 oktober 20090 Reacties

banner_kopenhagenreport_groot

Vandaag is het ‘Blog Action Day‘ voor het klimaat. Wereldwijd vragen webloggers aandacht voor het klimaatprobleem en het akkoord dat er in december in Kopenhagen moet worden gesloten.

Al het nieuws wat er de komende tijd rond het klimaat zal worden gemaakt valt vanaf dit weekend te lezen op www.kopenhagenreport.nl.

De redactie van deze website zal al het nieuws verzamelen rond de onderhandelingen en de top. Daarom zal het in de komende maanden dé ‘place to be’ zijn als het gaat om ‘heet klimaat nieuws’ en dit alles met het doel het klimaat te laten afkoelen!

In 2009 vond de jaarlijkse klimaatconferentie van de Verenigde Naties plaats in Kopenhagen. In de Deens hoofdstad moest een nieuw klimaatakkoord worden gesloten.Namens de Europese fractie van GroenLinks was Paul werkzaam in Kopenhagen gedurende de klimaattop. 

Paul Vermast

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Share This