Het is weer voorbij die mooie zomer

maandag 14 september 20090 Reacties

nieuwe_politieke_jaar01090

Mijn collega raadsleden zijn alweer bijna een maand onderweg in het nieuwe politieke jaar, maar ik ben er afgelopen tijd nog even twee weken tussenuit geknepen voor mijn zomervakantie. Morgen moet ik echt weer aan het werk, maar vanaf vandaag is de politieke machine alweer aan het draaien. Vanavond GroenLinks-bestuursvergadering waarin we de planning naar de verkiezingen vast gaan stellen. Morgen een bezoek met de raad aan het CWI/Werkplein in Emmeloord, woensdag het Literair Café in de Meerpaal over loverboy’s (aanrader!), donderdag vergadert de programmacommissie waar ik voorzitter van ben over het nieuwe verkiezingsprogramma en vrijdag richten de jonge GroenLinksers hun eigen werkgroep ‘De Toekomst‘ op.

Kortom, laat ik maar mijn uiterste best doen dat ontspannen vakantiegevoel lang vast te houden, want het wordt weer een drukke tijd zo in aanloop naar de verkiezingen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This