Het hoedje van Femke,

donderdag 21 september 20060 Reacties

{mosimage}Dinsdag was het Prinsjesdag en omdat ik naar Tilburg was op bezoek bij Birgit, een vriendin sinds de middelbare school. Maar dat had me nog niet in de gelegenheid gesteld iets van Prinsjesdag op mijn website te vinden. Ook gisteren is het er niet van gekomen. Want het bestuur van GroenLinks Dronten heeft zich over de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer in november gebogen. Maar daarover meer, ik zou het gaan hebben over het hoedje van Femke Halsma tijdens prinsjesdag. Want er wordt breed over gesproken en je kan er bij het AD over stemmen. Het hoedje, of beter het ontbreken van het hoedje heeft nog al wat reacties opgeroepen. Erg ongebruikelijk zou het zijn, maar als je bij het AD kijkt naar alle hoedjes waarop gestemd kan worden heeft de “Femke variant” denk ik toch mijn voorkeur! Maar ik vraag me tegelijk ook af, waar gaat dit ik ’s Hemelsnaam over?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.