Het dagend in het oosten

donderdag 29 juni 20060 Reacties

{mosimage}Op dit moment komt de zon op boven een land in politieke crisis! Het is enkele minuten voor 6 in de ochtend en de lucht is stralend blauw. Terecht! Want zo’n half uur geleden heeft D66, de kleinste regeringsfractie, het vertrouwen opgezegd in de minister van Integratie en Asielbeleid, mevrouw Verdonk. Een motie ingediend door de Tweede Kamerfractie van GroenLinks. Na een negen uren durend debat waarvan ik de laatste zes heb gevolgd is de motie verworpen; maar het aftreden van de minister of zelfs de val van het kabinet zijn onvermijdelijk geworden!
De zon laat juist op dit moment haar eerste zonnestralen mijn ‘kantoor’ binnen vallen. Ik ga nu slapen, maar ben blij dat mijn voorspelling van vele uren geleden niet uit is gekomen. De wedstrijd waarover ik sprak is door Verdonk verloren met 0-1 én een rode kaart.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.