Het aftellen kan weer beginnen

zondag 14 augustus 20110 Reacties

Het is weer de nacht van zaterdag op zondag, het tweede weekend van augustus. Dus traditioneel tik ik (niet helemaal helder meer van geest) een stukje over de Meerpaaldagen die nu bijna een uurtje zijn afgelopen. Dank, zoals ieder jaar, aan de organisatie en de vrijwilligers!

Maar dit jaar zijn er twee redenen hier iets langer bij stil te staan. Het waren de 20ste Meerpaaldagen en dat is natuurlijk bijzonder! Dat men al zo lang een gratis festival van deze omvang  in Dronten weet neer te zetten dwingt respect af!

Daarnaast nam vanavond een deel van het bestuur afscheid. Voor mij het meest in het oog springend was dat natuurlijk voorzitter Arno Kerkvliet. De afgelopen jaren heb ik hem rond de Meerpaaldagen regelmatig gesproken. Het is knap wat hij en zijn bestuur steeds voor elkaar hebben gekregen. Dus dank aan Arno voor de inzet de afgelopen jaren en ik hoop je volgend jaar gewoon weer tegen te komen op de 21ste Meerpaaldagen in Dronten!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This