Helmpje

zondag 29 januari 20060 Reacties

{mosimage}Over smaak valt niet te twisten wordt vaak gezegd, maar juist over smaak en goede smaak moet je twisten. Zo is er een hoop ophef over een oranje helm die doet denken aan de helmen die de Duitsers tijdens WOII droegen. Dit alles in het kader van het WK voetbal deze zomer in Duitsland. Zoals op de website van “helmpje” staat (zo is dat ding gedoopt): “Het grappigste product voor het WK in Duitsland!” is het grappig bedoeld en ik zal toegeven dat ik er onbedaarlijk om heb gelachen. Het is een item met een knipoog en volgens mij snapt iedereen die er iets langer dan een paar seconden over na denkt dat het een grap is. Voetbal is oorlog zeggen ze toch altijd? Tegen de Duitsers zeker! Nou dan vind ik het wel een mooie grap met een knipoog naar het verleden. Meer zou ik er niet achter zoeken en meer is er voor mijn gevoel ook niet mee bedoeld.

Sterker… ik sluit helemaal niet uit dat ik komende zomer betrapt zal worden in de Oranjekelder met zo’n ding op mijn kop. Als grapje dus en ik hoop dat ik daar niemand mee beledig!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.