Hanzekwartier: geheim!

donderdag 15 maart 20070 Reacties

Vanavond heeft de gemeenteraad vertrouwelijk over het Hanzekwartier gesproken en oei; de angst voor deze website zit er bij sommigen goed in. Want meer dan eens werd mij door de ChristenUnie gewezen op het feit dat ik u allen niet mag vertellen dat we voor de ontwikkeling van het Hanzekwartier het kanaal gaan dempen, de hanzelijn met een boog naar beneden leggen zodat het station dichter bij het centrum komt te liggen, aan de noord bij de toekomstige N23 een IKEA komt en we in west een dependance van Artis krijgen. Maar voor de goede orde; dit is dus geheim, niet verder vertellen aub!

Waarom zat ik, terwijl ik vrijwel altijd tegen besloten vergaderingen ben, toch bij deze bijeenkomst? Omdat het wél zinvol is vroegtijdig te weten wat waar komt, in plaats van op het moment dat er over besloten moet worden. Maar tactisch gezien niet verstandig is het al te vertellen: welke wegen waar komen te lopen, welke ontwikkeling waar komt en of er iets waar is van alle geruchten. Met mijn stukkie hierboven help ik daar ook niet bij, want eerlijk is eerlijk, dát is allemaal verzonnen! Rond 2020 zal het klaar zijn, dus voor de nieuwsgierigen onder u, ik zal nog wel zo’ n 10 jaar mijn mond houden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.