Hans Engelvaart tijdelijk uit de rolatie

donderdag 5 juni 20080 Reacties

Wethouder Hans EngelvaartWethouder Engelvaart heeft laten weten “vanwege gezondheidsredenen besloten te hebben even pas op de plaats te maken. Op advies van mijn arts en in afwachting van de uitkomsten van enkele onderzoeken, heb ik de beslissing genomen mijn werkzaamheden te laten waarnemen door mijn collega’s. Zo kan ik in alle rust onderzoeken ondergaan en van mijn vakantie genieten. Na mijn vakantie ben ik van plan mijn werkzaamheden weer op te pakken.”

Ik wens Hans een rustige tijd toe en veel sterkte bij de onderzoeken. Ik hoop voor Hans dat de uitslagen goed uitvallen en hoop dat we hem na de zomer terug mogen begroeten in het gemeentehuis!

Want (laat ik dat maar verklappen) ik zou het jammer vinden als mijn favoriet onder de wethouders zou moeten terugtreden. Dus Hans, rust uit en wordt maar snel weer de oude!

Alle goeds!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This