GroenLinksers: stem Niels van den Berge!!

zaterdag 10 januari 20090 Reacties

Beste partijgenoten,

Vanaf dit weekend mogen we als leden stemmen op de lijsttrekker voor de Europese verkiezingen van onze voorkeur. Ik heb me enige tijd geleden al uitgesproken voor een jonge, krachtige en bekwame kandidaat: Niels van den Berge.

Daarom roep ik jullie allemaal op je stem uit te brengen op Niels. 

Om deze goede keuze te onderbouwen herhaal ik hieronder gewoon maar het gehele advies van de kandidatencommissie. Positiever als  zij het formuleren lijkt het mij toch niet!

Niels is werkzaam als beleidsmedewerker milieu van de huidige GroenLinks-delegatie in het Europees Parlement en heeft daardoor veel (detail)kennis en ervaring opgedaan van het (euro)politieke handwerk. Omdat hij weet ‘hoe de hazen lopen’ in Brussel zal Niels snel ingewerkt zijn als europarlementariër. Zijn deskundigheid op het groene terrein is logischerwijs groot. De commissie acht hem in staat om de jonge achterban van de partij te enthousiasmeren en  te motiveren voor Europa. Niels presenteert zich zelfverzekerd en doelgericht. De commissie ziet in hem een aanstormend talent dat nu al als volwaardig parlementslid zou kunnen functioneren.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.