GroenLinks wordt eindelijk volwassen!

woensdag 1 oktober 20080 Reacties

GroenLinks gebak (met dank aan Saskia Terwel)Op 22 november congresseert GroenLinks over haar toekomst. Dan neemt het congres besluiten over uitgangspunten, organisatie en strategie. Dat alles gebeurt om klaar te zijn voor de toekomst. Dat mag ook wel als je volwassen wordt.

Op 24 november bestaat GroenLinks 18 jaar en dat wordt na het congres van de 22e gevierd met een feest voor “leden, sympathisanten, buren en bondgenoten”. Maar wat geef je een jarige? Welk cadeau zou jij geven? Welke wens geef jij GroenLinks mee nu de volwassen leeftijd wordt bereikt? In oktober en november(tot aan de verjaardag van GroenLinks) wil ik op dit weblog GroenLinksers aan het woord laten. Het concept is simpel. Stuur me een foto van jezelf en antwoord op de volgende vragen:

1. Wie ben je? (naam, activiteit binnen of buiten GroenLinks)

2. Welk cadeau wil jij GroenLinks op haar 18e verjaardag geven en waarom?

3. Welke wens geef jij GroenLinks mee de toekomst in?

Deze bovenstaande vragen stelt Rene Kerkwijk aan alle GroenLinksers. Dit zijn vanavond mijn antwoorden:
1) Ik ben Paul Vermast, rond 1999 ben ik lid geworden van GroenLinks, maar het duurde tot 2003 voordat ik actief voor de partij werd. Ik ben opgegroeid in Zeeland, biologisch-dynamische landbouw gestudeerd en (ge)werk(t) in de milieubeweging. Sinds najaar 2003 ben ik burgerraadslid in Dronten en sinds 1 april 2006 partijraadslid voor Flevoland.

2) Alle geweldig leuke actieve leden die we nu al hebben (gehad)

3) Ik wens GroenLinks, veel zin in de toekomst!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This