De GroenLinks-stembussen zijn geopend

dinsdag 17 september 20130 Reacties

baseickhout-uitsnedeGroenLinks leden mogen vanaf vandaag stemmen voor onze lijsttrekker bij de Europese verkiezingen in mei volgend jaar. Er staat veel op het spel. Europa gaat door een stevige storm. Omdat het voortwoekeren van de eurocrisis veel slachtoffers maakt, zijn de komende Europese verkiezingen cruciaal.

Daarvoor hebben de de beste lijsttrekker nodig en dat is naar mijn mening: Bas Eickhout.

Ik had het voorrecht om tijdens de Klimaattop in Kopenhagen voor de Europese fractie te mogen werken en van dichtbij mee te maken hoe Bas daar opereerde en in staat was om de onderhandelingen te duiden en waar mogelijk te beïnvloeden. Het ogenschijnlijke gemak waarmee hij dat doet vind ik indrukwekkend en bovenal vertrouwenwekkend voor onze delegatieleider in het Europees Parlement. Dus denk groot, stem Groen en dús op Bas!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This