GroenLinks Magazine

zaterdag 5 mei 20070 Reacties

GroenLinksVanmorgen viel het GroenLinks Magazine op de mat en dat besteed uitgebreid aandacht aan de GroenLinkse weblogs en vooral ook Planeet GroenLinks. Maar ook over het manifest van “Kritisch GroenLinks” en mijn “tegenmenifest” wordt een stuk geschreven onder de titel “Volgens Platvoet-indianen was vroeger alles beter”. In dit stuk wordt een samenvatting geven van wat er gebeurde nadat het manifest in de openbaarheid werd gebracht door Platvoet c.s. De GroenLinks-bloggers sloegen “op tilt” aldus de schrijver van het stuk, sentor Jos van der Lans. Ook mijn weblog wordt uitgebreid geciteerd en wat me daarin opvalt is dat er veel op één hoop wordt gegooid en een “poging tot humor” meteen in de titel wordt verwerkt.
Wat me vooral opvalt is dat er aan voorbij wordt gegaan dat er al voor dat “Kritisch GroenLinks” er mee de publiciteit zocht o.a. door mij al op werd gerageerd. Dat was veel genuanceerder dan mijn -van DWARS gejatte- motie.
Maar goed, na deze kanttekening, moet ik zeggen dat ik erg blij ben dat er door het magazine aandacht aan de ‘GroenLinks-blogsfeer’ is besteed. Want voor de actieve internetters is Planeet een bekend gegeven, voor de meeste leden zal dit denk ik anders liggen. Kortom, leuk stuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.