GroenLinks krijgt nieuwe website

zondag 26 oktober 20080 Reacties

Nieuwe GroenLinks site (test versie)GroenLinks krijgt in de komende periode een geheel vernieuwe website. Zoals de planning er nu uit ziet zullen voor het einde van het jaar alle lokale websites van GroenLinks naar het nieuwe systeem zijn overgegaan. GroenLinks Dronten behoort tot de eerste vier websites van GroenLinks die overgaan naar het nieuwe systeem. De verwachting is dat de website van Dronten al de komende week ‘om’ zal gaan. Maar natuurlijk moet ik wel ergens tijd gaan vinden om de verbouwing tijdig af te ronden.

Omdat ik een van de eerste lokale webmasters ben die met het nieuwe stysteem gaat werken heb ik weken geleden al een eerste training gehad. De afgelopen dagen en de komende weken worden er in het hele land verschillende traingen gegeven voor de overige lokale webmasters. Gisteren was deze bijeenkomst ook in Zwolle en door de webmasters van het landelijk bureau van GroenLinks was ik gevraagd om te assisteren.

Met ongeveer tien mensen hebben we gisteren de eerste stapjes op de eerste website gezet en de reacties waren unaniem erg positief. De oude website had als nadeel dat het verschrikkelijk traag was en het soms -letterlijk- een uur duurde voordat je een simpel nieuwsbericht geplaatst had. Maar ook de gebruiksvriendelijkheid liet zeer te wensen over. De nieuwe site heeft dit probleem helemaal verholpen en ook de vormgeving is (zoals u op het plaatje kan zien) sterk verbetert (klik op het plaatje voor een vergroting). Kortom, we kunnen er binnenkort ook qua internet weer helemaal tegen aan als partij. GroenLinks; zin in de Toekomst!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This