GroenLinks de milieuvriendelijkste!

zondag 12 november 20060 Reacties

VARA’s Vroege Vogels heeft een eigen onderzoek naar de verkiezingsprogramma’s laten doen. “Vier politieke partijen halen een goed rapportcijfer als hun programma’s worden bekeken op natuur-, milieu- en diervriendelijkheid. Twee komen op een voldoende en de zes overige hebben duidelijk een onvoldoende. Op verzoek van het radioprogramma Vroege Vogels hebben acht grote groene organisaties de verkiezingsprogramma’s van de partijen onderzocht en van een cijfer voorzien. Als die worden gemiddeld dan scoort GroenLinks het hoogst met een 7,8 ! Lijst Vijf Fortuyn sluit de rij met 2,2” schrijft het programma in een persbericht.
Dit lijkt me het mooiste bewijs dat iedereen die voor een beter milieu, beter dierwelzijn, groene initiatieven en een beter en socialer Nederland is (en wie is dat nu niet?) GroenLinks moet stemmen over 1,5 week!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.