Groenhorst College weg uit Dronten

vrijdag 18 november 20050 Reacties

Omroep Flevoland meldt dat het Groenhorst College over twee jaar de deuren gaat sluiten in Dronten. Ik ben verrast dat mijn oude school de deuren sluit. Ik dacht altijd dat het goed ging en dat Dronten juist de locatie was die hard groeide. Maar kennelijk ligt dat dan toch weer anders. Ik ben ook erg benieuwd wat dit voor de Warmonderhof gaat betekenen. Wordt dat nu weer een zelfstandige school?

Veel vragen dus die ik bij veel mensen heb uitgezet. Want ik sta juist voor versterking van het agrarischonderwijs in Dronten. Ik heb vanavond nog een e-mail naar het Groenhorst gestuurd om eens met hen te spreken over dit besluit en de reden daarvan. Want alhoewel ik als oud-leerling blij ben dat de Warmonderhof weer zelfstandig wordt vindt ik het een verzwakking van de agrarischonderwijspositie van Dronten! En dat moeten we eigenlijk niet willen! Voor zover wij er iets over hebben te zeggen natuurlijk.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.