Groen & Links

dinsdag 26 juni 20070 Reacties

Mijn-Werk en Natuur en Milieu Flevoland logo’sIk heb een grappig curriculum Vitae eigenlijk. Ik heb zo’n 15 jaar in de milieubeweging rondgelopen (eerst bij Greenpeace en later bij Natuur en Milieu Flevoland). Daarna ben ik ervaringsdeskundige geworden in de sociale zekerheid van de WW en de WWB (bijstand).

Het laatste half jaar werk ik bij Mijn-Werk, een re-integratiebureau in Dronten. Zo’n twee dagen per week en ik vind het geweldig leuk werk. Want je kunt écht iets voor mensen betekenen. Ik help cliënten als ze vast lopen in de bureaucratie van het UWV (en dat zijn er veel). Help ze met bezwaarschriften en klachten schrijven en met het oplossen van bureaucratische problemen. Daar heb ik wel bijna een werkweek aan, maar helaas zijn we (nog) een klein bureau waar dat er (nog) niet in zit. Dus voorlopig nog maar even 2 dagen.

Maar vandaag ben ik weer terug gegaan naar het milieu en heb morgen mijn eerste werkdag (opnieuw) bij Natuur en Milieu Flevoland. Ze wilden daar graag dat ik voor drie dagen in de week terug kom en ik had nog wel drie dagen over. Goeie deal dus.

Daarom ben ik misschien wel een echte GroenLinkser. Groen =milieu, Links = vaak sociaal zoals re-integratie. Ik voel me als een vis in het water! 🙂

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This