Groei mee – GroenLinks

maandag 4 september 20060 Reacties

{mosimage}Het GroenLinks verkiezingsprogramma is gepresenteerd. Niet zoals bij de grote parijen via incontinentie en het lekker van het hele programma, maar gewoon in één keer. De eerste pagina’s lezen soepel en de plannen lijken me solide.
"De wereld is klein. Globalisering verbindt ons allen. We zijn in het dagelijks leven nauw verweven met Europa en de andere continenten. Jongeren MSNen met vrienden over de hele wereld en studeren vaak in het buitenland. Europese scholieren en studenten lopen steeds vaker een tijdje stage in een ander land van de Europese Unie. Onze buren komen uit Turkije of Marokko, maar ook uit Engeland of Duitsland. De pensionado zoekt de warmte op in Spanje. Ondernemers verkopen hun producten ver over de grenzen. Als praktisch idealisten komen velen in actie, zoals de mensen die weeshuizen stichten in arme landen. Producten, mensen en ideeën reizen de wereld over. Wij zien de voordelen en kansen van openheid."
Maar ik moet het nog zorgvuldig lezen. Leuk klusje voor vanavond!  Het verkiezingsprogramma is hier te vinden!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.