Goede vrijdag

vrijdag 6 april 20070 Reacties

Mooie pasenEigenlijk is goede vrijdag een in koppertje. Immers iedere vrijdag is goed omdat het daarna weekend is. Waarom we dat eens per jaar dan weer apart moeten gaan vieren is me niet duidelijk. Natuurlijk is dit een grapje, ik heb voldoende van het christendom op gepikt om te weten dat het de dag is dat Jezus aan het kruis stierf. Iets wat we trouwens niet van iedereen kunnen zeggen en boven staand citaat is dan ook van een paar scholieren die ik eerder deze week voorbij fietste. Ik kon er wel om grinniken en misschien wisten ze zelf ook wel beter.
Het is vandaag een heerlijke vrije dag. Nadat ik gisteren weer veel te laat terug kwam van de veiligheidsvergadering van de gemeente heb ik vanmorgen eens lekker uitgeslapen. Dat gedoe met een manifest heeft me nog al wat slaap gekost om dat ik er tot die in de nacht mee bezig ben geweest woensdag. Maar vandaag lekker loze dingen gedaan en maar eens stevig de tuin aangepakt. Dat had ik vorig jaar behoorlijk laten verslozen en winter hebben we ook al niet gehad, dus aanpakken voor de winter was er ook al niet van gekomen. Maar om te voorkomen dat het oerwoud echt de overhad kreeg heb ik vanmiddag in de zon en in een t-shirt eens stevig in gegrepen. Vrees nu wel dat ik donderdag ruzie heb met de mannen van de vuilophaaldienst, want mijn bruine groencontainer is erg zwaar. Maar goed, nu lekker met de laptop in de zon en in de tuin aan het genieten van de tuin, het weer en de rust in mijn e-mail in vergelijk met de afgelopen dagen. Ik wens iedereen mooie paasdagen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This