Gijs Jansen stemt morgen op Paul

zaterdag 2 maart 20131 reactie

Gijs Jansen

Gijs Jansen

Gijs Jansen:

Ik ken Paul als een enthousiaste en hard werkende GroenLinkser met een zeer goed netwerk binnen en buiten de partij. Zijn verbondenheid met zowel de lokale, landelijke als Europese GroenLinks gelederen maakt hem de persoon om nu leiding te geven aan Publiciteit en Campagnes. Dat hij als meerdere campagnes van dicht bij heeft meegemaakt zal dubbelfouten voorkomen.

Hij heeft een goed zicht op de krachten die de partij in zich heeft zodat hij goed leiding kan geven aan de campagne en publiciteit.

 

1 Reactie

  1. Annemiek van der Meulen

    De afgelopen jaren heb ik Paul leren kennen als een bevlogen GroenLinks man. Hij heeft een goed gevoel voor nieuws en via zijn website wel bewezen dat hij DE man is voor publiciteit en campagne. Gun GroenLinks het beste, stem daarom vandaag op Paul Vermast!

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.