Gif dildo?

vrijdag 8 september 20060 Reacties

{mosimage}Een aantal jaar geleden heb ik bij Greenpeace gewerkt, onder andere ook op de afdeling Toxics (giftige stoffen). We hebben toen campagne gevoerd tegen weekmakers in plastic, de zogenaamde ftalaten. Onderzocht in huisstof en regenwater, maar vandaag heeft Greenpeace een nieuw rapport naar buiten gebracht over de weekmakers: namelijk die in dildo’s zitten. En er blijken dus veel ftalaten in te zitten!
Ik heb er hartelijk om gelachen. Goed dat er aandacht aan wordt besteed om deze giftige stoffen uit te bannen. Die moeten ook zo snel mogelijk worden verboden! Slim ook om dit onderwerp te nemen om het weer terug op de agenda te zetten. Maar wat ik me de hele dag al afvraag… welke oud-collega is er met dit voorstel gekomen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.