Gewone gang

maandag 27 november 20060 Reacties

Verrassend snel vervaagd de verkiezingen weer naar de achtergrond. De uitslagenavond afgelopen woensdag lijkt alweer een hele tijd geleden. Maar de zaken van alle dag vragen ook de aandacht weer. De website van GroenLinks Dronten moest nodig weer eens worden bijgewerkt en gezien het centimeters dikke pakket aan gemeenteraadsstukken lijkt het er op dat we alsnog wat moeten gaan doen zo aan het einde van het jaar. Zoals we dat gewent zijn in Dronten is alles weer eens tot het laatste moment bewaard en moeten we nu besluiten. Maar ja, zoals ik eerder deze week al zei: het Meerpaalbesluit hebben we er ook op deze manier door gejast, dus een begrotinkje meer of minder zal dan ook wel niet uitmaken.
Nou ja, vandaag is qua verkiezingen toch nog een spannende dag. De definitieve verkiezingsuitslag met voorkeurstemmen wordt bekend gemaakt. Maar dan is het echt alleen nog afwachten tot de formateur er niet uit komt en dan gaan we in mei of juni weer lekker stemmen. Ik kan niet wachten; campagnevoeren niet in de winter!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.