Geur van collegecrisis

woensdag 31 oktober 20070 Reacties

www.crisis.nlVanavond waren er fractievergaderingen ter voorbereiding van de belangrijke raadsvergadering van komende donderdag. Op de agenda natuurlijk ‘de steeg’ en de begroting 2008. Voorwaar geen onbelangrijke onderwerpen.

Maar het zal niemand verbazen als ik ‘onthul’ dat er vanavond meer over de, wat ik noem, “Affaire Troisfontaine” is geproken dan over de begroting. Ook deze avond hebben de oppositie fracties bij elkaar gezeten over hoe nu verder en hoe moeten we de brief van Buro Vijn nu lezen. Maar de algemene conclusie is wel: “de wethouder heeft een probleem“.

Vanavond waren alle wethouders op de been en er was een overleg tussen de fractievoorzitters van de coalitiepartijen die later weer naar hun fracties terug keerden en in hun fracties verder vergaderden. Alles achter gesloten deuren. Maar met de onmiskenbare en doordringende geur van collegecirisis…

Het kan allemaal nog wel eens vreemd gaan lopen donderdagavond (of misschien nog wel daarvoor??)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.