Gestaag door

vrijdag 7 juli 20060 Reacties

{mosimage}Het is warm, soms eigenlijk te warm om iets te doen. Maar ja, zoals dat gaat is niets doen vaak geen optie. De afgelopen dagen is er dan ook gewoon doorvergaderd in politiek Dronten. Dinsdag, woensdag en gisteravond was de raad weer te vinden in het gemeentehuis. Gisteravond was er commissie Algemene Zaken waarin werd onder andere gesproken over een herziening van het bestemmingsplan Dronten zuidelijk deel, het wandelpad rond Biddinghuizen en de staat van de bruggen in Dronten.
Ondanks dat het eigenlijk te warm was en de meligheid met regelmaat toesloeg waren de vergaderingen wel constructief.


De commissie vergaderde in twee sessies en ik heb van de andere sessie zelfs begrepen dat er weer een voorzichtig gesprek opgang is gebracht tussen de bewoners van de Kamille waar een probleem lijkt te ontstaan bij de herziening van het bestemmingsplan. Welnu, als de commissie daar een bijdrage aan heeft kunnen leven was het gisteren beslist een nuttige avond geweest. Maar ik ben er vroegtijdig tussen uitgeknepen toen ik van Annemiek een sms-je kreeg dat ze met Berco en Bregje op het terras vóór het gemeentehuis zaten; “of het leuk was binnen”. Nou ja, hoe leuk ik de politiek ook vind, en hoe belangrijk ook, mijn punten waren behandeld en dan weet ik wel waar ik nu liever zit. Op het terras vóór het gemeentehuis, dan ik een volle Kamer 8 (zie foto)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.