Gerrit

vrijdag 19 maart 20040 Reacties

Nou we zijn er uit. We weten wie onze nieuwe dienaren gaan worden. Want zo noemen ze zich graag, de wethouders. Zij zijn de dienaren van de Raad. De gemeenteraad bepaald wat er binnen de gemeente moet gebeuren en het college van burgemeester en wethouders voert het uit.

Twee nieuwe zijn er dit keer. Siebe de Graaf van de Christen Unie en Gerrit Stegeman van de VVD. Siebe kennen we al wel als fractievoorzitter, Gerrit is nieuw. Ik wens hen het aller beste, want halverwege de rit nog eens wethouder worden in een gemeente als Dronten… Ga er maar aan staan. Financieel kunnen we het hoofd nét boven water houden en grote projecten worden afgerond of juist gestart. Kortom een hoop kan er mis gaan en de risico’s (juist ook politiek) zijn groot.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.