Gemeentesecretaris Gauke Zijlstra naar Graafstroom

woensdag 16 juli 20083 reacties

Dhr. Gauke Zijlstra (59), gemeentesecretaris van de gemeente Dronten, aanvaardt per 1 september aanstaande een functie als gemeentesecretaris a.i. van de gemeente Graafstroom. Vanuit die positie wordt hij betrokken bij de fusie van de ambtelijke organisaties van de gemeenten Liesveld, Nieuw-Lekkerland en Graafstroom.
De heer Zijlstra is sinds 1 april 2000 als gemeentesecretaris en algemeen directeur werkzaam voor de gemeente Dronten. Gedurende een periode van acht en een half jaar speelde hij een sleutelrol bij de ontwikkeling van de gemeentelijke organisatie en de verdere professionalisering daarvan” meldt de website van de gemeente.

Sja.. dat “Dronten geeft je de ruimte” begint echt wel grote vormen aan te nemen. Voor dat je het weet mogen we ook opzoek naar een nieuwe burgemeester. Hoewel we bij zijn aanstelling al een suggestie meekregen van zijn oude gemeente voor de naam van de N23: “Aat de Jongesnelweg”. Hoe dan ook… Dronten geeft Gauke Zijlstra alle ruimte.

Dronten geeft je de ruimteGauke, het ga je goed!

3 Reacties

  1. OPA

    N23 Aat de Jonge snel weg? Ik vind’m leuk gevonden. Maar ondertussen zit hij er nog en ons broekmaatje blijft te groot. Krijgt hij ook een flinke opslag bij de 45.000 bewoners? In dat geval begin ik het hele gemeentelijke spel te snappen.

  2. Paul Vermast

    Ja natuurlijk Ben. Maar niet uit onze privé gesprekken klappen hè? 😉

  3. OPA

    Heb eindelijk eens de gemeentelijke statuten en de wetgeving hieromtrent gelezen. Ruimte voor groei… hmm hmmm.

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.