Gemeenteraad speelt Thomasvaer?

vrijdag 11 januari 20082 reacties

Thomasvaer en Pieternel in 2007Ik lees in de column van Gerrit Wijnne in de FlevoPost dat de burgemeester tijdens de nieuwjaars bijeenkomst (waar ik niet was om bekende redenen) heeft aangekondigd dat de gemeenteraad volgend jaar Thomasvaer en Pieternel zal spelen omdat Dronten geen vereniging Dorpsbelangen meer heeft.

Nu hebt ik hat daar vorig jaar met een wijntje in de hand met de burgemeester als eens om staan lachen. Hij wilde mij wel in de rol van burgemeester. Ik kan niet wachten! 🙂

2 Reacties

  1. OPA

    Wacht even – dan gaat de gemeenteraad op basis van meerderheid beslissen wat het script gaat worden, en dus beslissen over wat jij wel en niet gaat zeggen… hmmm, ik weet niet of dat zo lachen voor jou wordt.Uberhaupt lijkt mij de raad met de huidige meerderheid niet het gremium dat bewust komische scripts voortbrengt, laat staan doordachte scripts. Geen vereniging dorpsbelangen meer omdat de politieke partijen het belang van het dorp verdedigen?

  2. Paul Vermast

    Ja hoor dat wordt lachen. Alleen al bij het beeld van de gemeenteraad die een theater doet. Dat zijn ze namelijk niet gewend (dit is een grapje hè?).

    Nee alle gekheid op een stokje, de teksten worden natuurlijk geen onderdeel van debat en ik bied aan om mee te schrijven… oh ja! 😀

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.