Gemeenteraad in Biddinghuizen

dinsdag 11 juli 20060 Reacties

{mosimage}Vanavond was het zo ver; de gemeenteraad ging zelf kijken naar het renovatiegebied in Biddinghuizen centrum. Tussen dit najaar en 2010 zal daar ingrijpend worden gerenoveerd en zal het openbaar gebied opnieuw vorm worden gegeven. Een ingrijpend project waar de gemeenteraad zich intensief mee wilde bemoeien na het debacle van de woon-zorg-zone Regenboog/De Ark.
Het was bijzonder goed om daar terplekke te kijken omdat het er in het echt toch zeker anders uitziet dan op een kaart. Ook waren de directeuren van de drie basis scholen in Biddinghuizen aanwezig en is er naar een concrete locatie gekeken voor de brede school. Kortom, een nuttige avond die zeker bij vergelijkbare projecten voor herhaling vatbaar is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.