Gemeenteraad gaat kijken in “De Voor”

woensdag 21 juni 20060 Reacties

{mosimage}OFW en gemeente hielden gisteren voor de gemeenteraad een informatieavond over de renovatieplannen voor het centrumgebied van Biddinghuizen (voor de bewoners is die volgende week). Wat gaat wanneer gebeuren, waar wordt gebouwd en wat wordt gesloopt. Het had allemaal misschien we wat sneller gekund om een aanvang met de wekzaamheden te maken, maar ik ben wel blij dat er ook naar de bewoners is geluisterd. Want het voorstel zoals vorig jaar werd gepresenteerd is op sommige punten duidelijk aangepast.
Maar de gemeenteraad wil nóg meer de vinger aan de pols houden. We gaan binnenkort zelf kijken ter plaatse om te zien waar we het over hebben. Om te horen van bewoners hoe zij het vinden en hoe het tot nu toe is gegaan. Dat is heel goed en daar ben ik blij mee. Daar waar je bij De Boeg een duidelijke desinteresse zag is dat nu heel anders! Een goede zaak dus.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.