Gemeente neemt na vijf jaar ‘GroenLinks website’ in gebruik

donderdag 9 oktober 20140 Reacties

Groot nieuws gisteravond in de commissie door wethouder Bleeker: vanaf vandaag is de website www.poortvandronten.nl in gebruik genomen om ondernemers te trekken die naar de grote groene lege vlakte willen om hun bedrijf te vestigen.

Het werd zoetjes aan ook wel tijd dat de gemeente deze website in gebruik zou gaan nemen want men was nogal verontwaardigd vijf jaar geleden toen men ontdekte dat dit internetadres (overigens net als www.hanzekwartier.nl) van mij was. De gemeente was zelf niet op het idee gekomen om de website vast te leggen op het moment dat de naam van het toekomstige industrieterrein bekend werd gemaakt.

De website voor de Poort van Dronten heb ik kosteloos aan de gemeente overgedragen toen daarom werd gevraagd, als heb ik van het beloofde aardigheidje dat daar tegenover zou staan nooit meer iets gehoord. Maar een kniesoor die daar over valt natuurlijk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.