Geen woorden, maar..

maandag 30 oktober 20060 Reacties

GroenLinks is dé jongeren partij! Jongeren krijgen meer sociale rechten, elke jongere een stageplek. Ook rijkere ouderen betalen mee aan de AOW. Wij investeren het meest in beter onderwijs: jaarlijks 1500 euro extra per leerling. Voor meer leraren en minder schooluitval. wij zorgen voor minstens 150.000 nieuwe banen. Met het minimumloon betaal je maandelijks 200 euro minder belasting. Allemaal goed voor jongeren, allemaal goed voor Nederland. Ik kan nog wel even doorgaan zo, maar da’s niet nodig. We bewijzen dat we een partij voor jongeren zijn. We hebben een speciale versie van het verkiezingsprogramma, speciaal toegespitst op jongeren. 

GroenLinks wil veel dingen heel anders doen. Zeker voor jongeren. Want de politiek houdt weinig van jongeren. Jongeren zijn alleen in beeld als ze problemen veroorzaken. GroenLinks staat voor een andere politiek. Wij zijn dé partij die jongeren kansen geeft om zich te ontwikkelen, op werk. Wij benutten de solidariteit van ouderen met jongeren. GroenLinks zorgt er als enige groene partij voor dat jongeren opgroeien in een mooi en schoon land. En wij weten dat jongeren opgroeien in een multiculturele samenleving. GroenLinks is dé partij die daar een succes van kan maken.
Geen woorden, maar daden dus! Stem 22 november, GroenLinks.

Download het verkiezingsprogramma voor jongeren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.