Geen voetbal

woensdag 28 juni 20060 Reacties

{mosimage}Er is vanavond “eindelijk” geen voetbal op televisie, dus hebben we mooi de tijd om weer eens een andere wedstrijd uit te zenden. De wedstrijd Verdonk – Oppositie om de Hirsi Ali paspoortcup. Ik ben zelf helaas verhinderd het debat te zien omdat ik andere verplichtingen heb, maar als het net zo lang als het vorige debat zal duren kom ik nog ruim aan mijn trekken. Femke was gisteren bij NOVA erg duidelijk over haar inzet. Verdonk had haar huiswerk beter moeten doen voordat ze een besluit nam en het zal toch niet zo zijn dat Ayaan onder druk de vreemde verklaring heeft moeten tekenen zoals ze nu samen met haar advocate Britta Böhler suggereert. Want dat zou echt niet toelaatbaar zijn!
Nou ja, ik vrees dat ik de uislag al ken, want de Tweede Kamerfracties van CDA en VVD zullen wel buigen voor “The Iron Lady” en daardoor wordt het van 1-0 voor Rita.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This