Geen kroegen op redeplein

woensdag 9 november 20050 Reacties

Er komt geen “zware” horeca op het redeplein zo blijkt nu. Het kan wel in het bestemmingsplan en er zijn zelfs ondernemers die wel willen, maar de gemeente heet met de project ontwikkelaar besloten dit niet toe te staan zodat de huizen die er boven liggen beter zijn te verhuren.
Stom, stom, stom! Nu hebben we de kans op van het redeplein het gezellige, sfeervolle centrale plein van het dorp te maken waar je als je na een voorstelling uit de Meerpaal komt, of gewoon op vrijdag en zaterdag met vrienden een biertje kan gaan drinken. De jeugd klaagt dat er niets is te doen en dan gaat het natuurlijk niet over de voetbalverleden, die zijn er prima. Maar dan gaat het om uitgaansgelegenheden. Buiten Het Eiland, De Overkant en De Box is er niet veel in Dronten.
Broodjeszaken hebben we genoeg mijns inziens.

Daarbij, als je in een huis boven horeca aan het centrale plein van Dronten wilt gaan wonen moet je niet zeuren over geluidsoverlast van een café, de kermis, de Meerpaaldagen en andere activiteiten op het plein. Want dat weet je echt van te voren!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.