Linkdump: Geef Frans Timmermans een steuntje in de rug!

woensdag 30 januari 20080 Reacties

Femke HalsemaActie helpt! Na publieksacties in Engeland, België komt ook in Nederland het protest op gang tegen de verschrikkelijke behandeling van weeskinderen in Bulgarije. In een kleine week tijd hebben bijna 2000 mensen onze petitie ondertekend tegen de Bulgaarse wantoestanden. En dat kunnen er veel meer worden!

Vanavond wordt de documentaire verkort uitgezonden bij Netwerk (Nederland 2, 20.25 uur). Dus attendeer je vrienden en familie erop, verwijs ze naar onze site en vraag ze om de petitie te ondertekenen.

Nadat Mariko Peters het lot van de weeskinderen vorige week in de Tweede Kamer aan de orde had gesteld, heeft de staatssecrataris van Europese Zaken snel gereageerd. Hulde voor Frans Timmermans! Vrijdag 30 januari reist hij naar Bulgarije, praat er met vertegenwoordigers van de Bulgaarse regering en bezoekt er weeshuizen. Als wij flink wat handtekeningen weten te verzamelen dan kunnen wij deze aaanstaande vrijdag aan Timmermans meegeven. Dan helpen wij de staatssecretaris en laten wij de Bulgaarse regering weten dat wij willen dat kinderen, overal in Europa, met liefde en respect worden behandeld.

Dus: geef Frans Timmermans een steuntje in de rug en teken de petitie!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.