Gastcolumn: Oproep aan de PvdA

woensdag 13 januari 20100 Reacties

PvdAToen een paar dagen geleden mijn zoontje van 8 tegen me zei dat de Minister President had gezegd dat alle mensen hun stoepje moesten vegen ivm de sneeuw, dacht ik nog dat het een goeie grap van mijn zoon was. Toen ik een uur later het journaal zag, kwam ik er achter dat onze grote leider inderdaad een oproep tot stoepjes vegen had gedaan. Mijn hemel, dacht ik, als dit maar niet uitgezonden worden in andere landen. En ook dacht ik nog dat deze man in de running was voor het Europees presidentschap. Wat een geluk voor Europa dat het anders liep!

48 uur later keek ik naar de reactie van Balkende op het rapport Davids. En ik zag dat hij precies deed wat hij alle andere mensen al had opgedragen; zijn eigen stoepje schoonvegen.

Het was al hoog tijd, maar nu nog meer dan ooit, weg met deze man en dit CDA. Kom op PvdA, toon nu eens lef en laat niet zo met je sollen! Houd voet bij stuk en breek met die christenclan. Het heeft jullie en het land niets te bieden.

Kijk eens naar links, die SP en GroenLinks zijn echt zo vreemd nog niet!

Gert Talens

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.