Gaat heen!

woensdag 13 december 20060 Reacties

Het kabinet lijkt wel vol te zitten met autisten, want er wordt in ieder geval wel zo gereageerd. Zonder enig besef van de realiteit in de Tweede Kamer weigert Verdonk tot op dit moment om op te stappen na een motie van afkeuring in de Tweede Kamer. Eindelijk formuleert de Kamer het op de meest duidelijke manier mogelijk: “gaat heen!” Balkenende en zijn incompetente boevenbende moet maken dat ze weg zijn en laat ’s landsbestuur maar aan de Majesteit met de De Raad van Staten en de DG’s (Directeurs-generaal) van de ministeries. De DG’s mogen dan een soort van ministertje spelen en op de winkel passen en verder heel braaf luisteren naar de Kamer. Da’s pas democratie! Dan regelen we rap een Links minderheids kabinet met steun van D66 en de dieren of schrijven we weer gezellig nieuwe verkiezingen uit. Misschien is het laatste nog wel het beste. Want dan kan Nederland ook écht afrekenen met de boevenbende van het CDA.

Ik hoop dat die achterban nu ook eens wakker wordt en de stem van het hart volgt. Dan krijgen we misschien een grote ChristenUnie en hopelijk ook een groot GroenLinks. Dan komt het best nog wel goed met ons land. Want zoals de vriendin waarmee ik gisteren op TV de ontwikkelingen in Den Haag zat te volgen zei: “dankjewel echte Christenen dat Verdonk nu eindelijk weg is” als reactie op het meestemmen van de ChristenUnie met de motie van afkeuring. Dus kort en goed; op naar de verkiezingen?

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Paul Vermast was van augustus 2003 tot september 2022 (burger)raadslid  voor GroenLinks in de gemeenteraad van Dronten. Daarnaast was hij fractievoorzitter en plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad. Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer in 2017 stond hij voor GroenLinks op plaats 38.

Share This